Superlofts presenteert Superwood!

Superlofts (Superlofts.co) heeft in samenwerking met Marc Koehler Architects (Marckoehler.com) de laatste jaren gewerkt aan een innovatief prefab massief houten woningbouwsysteem voor betaalbare, geprefabriceerde, modulaire woningen: Superwood. Het eerste project is al in aanbouw: Poppies, Amsterdam met opdrachtgevers Mama Pioneers (Mamapioneers.com) en CommonWealth Investments. Het project Robin Wood, IJburg en Aectual volgen binnenkort.

Modulair bouwen
Superwood is een innovatief bouwsysteem en geïntegreerde modulaire design tool voor hybride stadsblokken opgebouwd uit torens, flats, rijhuizen en mini-blokken.

Superwood stelt ontwikkelaars in staat om supersnel en eenvoudig de ideale mix van appartement-types en indelingen te creëren, door gebruik te maken van een bibliotheek met modulaire units. We realiseren deze innovatie door ketenintegratie met vaste ontwerp-en engineering partners en flexibele uitvoering partners die zowel Prefab (3D) als geassembleerd (2D) kunnen bouwen.

De Superwood Loft
De super compacte en efficiënte Superwood loft van 63m² bevat twee slaapkamers, een ruime woon- en eetkamer met veel daglicht en wijds uitzicht en kan in een comfortabele houten afwerking of met stucwerk geleverd worden. Ook grotere appartementen zoals een family- of friends-appartement met 3 slaapkamers van 84m², een duplexappartement of een compacte studio loft van 42m² zijn mogelijk.

De modules worden in een fabriek geproduceerd, waardoor ze CO2 en stikstof neutraal zijn. Zo wordt de bouwsnelheid ook sterk verhoogd en de bouwkosten op de bouwplaats beperkt, dankzij kant-en-klare levering per vrachtwagen.

Bekijk hier de trailer van MKA Office en Superwood.

Join the timber revolution!
Join SuperWood!

 


Marc Koehler
Moermanskkade 317
1013 BC Amsterdam
tel.: 020 575 55 08
E: office@marckoehler.com
https://marckoehler.com