Wij zijn GROUP A. Een ontwerpbureau voor architectuur, interieur en stedenbouw gevestigd in het Keilepand in Rotterdam. Opgericht in 1996 vormen we nu onder leiding van de partners Maarten van Bremen, Folkert van Hagen en Adam Visser een hecht team met zo’n 30 ontwerpers en 4 stafmedewerkers. Ons werk is bekroond met diverse prijzen, waaronder de Dutch Daylight Award, Rotterdam Architectuurprijs en Gulden Feniks.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben we een breed scala aan projecten gerealiseerd. Van kantoren tot woningbouw en van mobiliteitsopgaven tot transformaties. In ons werk zijn stedenbouw, architectuur en interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hiermee ontwerpen we duurzame omgevingen waarin mensen comfortabel wonen, werken en verblijven.

We voelen ons verantwoordelijk voor een goed proces, van ontwerp tot oplevering. Optimisme en pragmatisme, mét aandacht voor het sociale proces, karakteriseren de manier waarop we werken. Met een betrokken en ambitieus team ontwerpen we slimme en karaktervolle oplossingen door het geheel te overzien, in te zoomen op details en de gebruiker centraal te stellen.

Actuele vraagstukken binnen ons vakgebied vormen aanleiding voor voortdurend onderzoek naar onze rol als architect. Zo jagen we vanuit onze denktank CARBONLAB met de debattenreeks Carbon Stories het gesprek aan over de (on)mogelijkheden van een klimaatpositieve gebouwde omgeving. Dit doen we bouwsector breed met sprekers die het perspectief van de ontwerper, financier, ontwikkelaar, bouwer en materiaalleverancier vertegenwoordigen. .
 

Keilepand - Frank Hanswijk
Forum Utrecht - Ossip van Duivenbode Metro Oostlijn Waterlooplein-Digidaan

Group A
Keilestraat 9F
3029 BP Rotterdam
T: +31 (0)10 244 01 93
E: mail@groupa.nl
www.groupa.nl