JHK is een middelgroot, landelijk opererend architectenbureau. Onze portefeuille bestaat uit zowel maatschappelijke als commerciële opgaven in de gebouwde omgeving en varieert van interieurs en nieuwbouw tot volledige transformaties. Wij bedienen de volledige breedte van het ontwerp- en bouwproces.

Gebouwen beïnvloeden op allerlei manieren ons dagelijks leven. Hoe we werken, wonen, leren en ontmoeten wordt in grote mate bepaald door onze gebouwde omgeving, het werkdomein van JHK. Wij willen hier middels een heldere ontwerpmethodiek een waardevolle bijdrage aan leveren.

Wij streven in onze ontwerpen naar schoonheid door eenvoud. Wij brengen complexe eisen- en wensenpakketten terug tot de essentie van een helder, logisch en functioneel gebouw. Onze analytische en integrale ontwerphouding stelt ons in staat om binnen krappe budgetten de opgave te overstijgen en daarmee functionele, toekomstgerichte en expressieve gebouwen te (her)ontwikkelen.

De ontwerpen van JHK zijn dienstbaar aan de maatschappij en gericht op de toekomst. Daarvoor werken wij graag en met plezier samen met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs, overheden, bouwers en leveranciers. En steeds vaker met collega-architecten. Wij brengen al onze passie, creativiteit en kennis in om een samenwerking te doen slagen en wij genieten ervan om elkaar te inspireren.

De mensen van JHK combineren technisch vakmanschap met een sterk conceptueel vermogen. Op een no-nonsense manier benaderen wij onze opgaven. Wij omarmen technologische ontwikkelingen, zoals BIM, die ons in staat stellen om het vakmanschap verder te brengen. Wij runnen ons bureau op een zakelijke manier met oog voor de continuïteit. Dat doen wij al ruim 65 jaar!

Begin 2023 is JHK Architecten toegetreden tot Sweco, Europa's grootste architecten- en ingenieursbureau.

 

   


JHK Architecten
Nijverheidsweg 16 B
3534 AM  Utrecht
T. +31 (0)30-2964060
E info@jhk.nl
www.jhk.nl