PROVADA 2021
PROVADA 2021 wordt gehouden op 26, 27 & 28 oktober 2021 in RAI Amsterdam. De deuren zijn dagelijks geopend van 10.00-19.00 uur. Iedere dag om 9.30 uur vindt in de centrale hal het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws plaats onder leiding van hoofdredacteur Servaas van der Laan.

Architectenplein/route
Op het architectenplein - Hal 11 - Stand 12 - zijn diverse architectenbureaus vertegenwoordigd die hun ideeën en visies delen over gebouwen, gebieden en steden.

Vastgoedmarktpodium
Het Vastgoedmarktpodium bevindt zich in Hal 11 - Stand 11. In het Vastgoedmarktforum zorgen dagelijks voor een gevarieerd programma met onder meer:

  • Pitches over kansrijke projecten in Amsterdam en Overijssel
  • funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2021
    Winnaar 2020: Hugo Roosjen, winkeltaxateur verbonden aan de afdeling Valuation & Advisory van Cushman & Wakefield > lees meer


funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2021
Ook dit jaar reikt Vastgoedmarkt de Young Talent Award uit. De 5 genomineerden krijgen het podium op 28 oktober. Bekijk hier de 5 kandidaten.

Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken in het vastgoed. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar van deze Talent Award om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.