Wij zijn GROUP A, een bureau voor architectuur, interieur en stedenbouw gevestigd in het Keilepand in Rotterdam. Ons verhaal begon in 1996. Nu vormen we onder leiding van oprichters Maarten van Bremen, Folkert van Hagen en Adam Visser een hecht team met 31 ontwerpers en 4 stafmedewerkers. Onderweg hebben we diverse prijzen gewonnen, waaronder Daylight Award, Rotterdam Architectuurprijs en Gulden Feniks.

In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben we een breed scala aan projecten gerealiseerd. Van kantoren tot woningbouw en van mobiliteitsopgaven tot transformaties. In ons werk zijn stedenbouw, architectuur en interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hiermee creëren we duurzame omgevingen waarin mensen comfortabel wonen, werken en verblijven.

Als full service bureau zijn we verantwoordelijk voor het volledige proces, van ontwerp tot oplevering. Optimisme en pragmatisme, mét aandacht voor het sociale proces, karakteriseren de manier waarop we dit doen. Met een betrokken en ambitieus team ontwerpen we slimme en karaktervolle oplossingen door het geheel te overzien, in te zoomen op details en de gebruiker centraal te stellen.
 

Keilepand - Frank Hanswijk
Forum Utrecht - Ossip van Duivenbode Metro Oostlijn Waterlooplein-Digidaan

Group A
Keilestraat 9F
3029 BP Rotterdam
T: +31 (0)10 244 01 93
E: mail@groupa.nl
www.groupa.nl