HEYLIGERS architects is in 1988 opgericht door Willem Heyligers. Het bureau voor architectuur, en interieurontwerp, heeft alle disciplines en ervaring in huis om projecten van bijna elke omvang en complexiteit te ontwerpen en te begeleiden.

HEYLIGERS architects is 1 bureau met 2 studio’s (in Amsterdam en Utrecht).
Partners Willem Heyligers, Lonneke Leijnse en Marleen Valstar geven gezamenlijk leiding aan de studio’s met circa 25 talentvolle architecten en interieurarchitecten.

HEYLIGERS architects werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, in binnen- en buitenland.
Onze opdrachten variëren van transformatie, hergebruik en herinrichting van bestaande gebouwen met toepassingen als woningbouw, kantoren, restaurants, hotels, winkels, particuliere woonhuizen, grotere en kleinere monumentale panden,

Onze affiniteit met het transformeren en renoveren van bestaande gebouwen is een logisch gevolg van onze ervaring en visie op het ontwerpen van interieurs voor de eindgebruiker. Architecten en interieur ontwerpers werken intensief samen aan transformatie projecten waarbij optimaal benutten van de bestaande mogelijkheden in gebouwen onze drijfveer is, of het nu gaat om woningen, winkels, kantoren of een combinatie hiervan. Duurzaamheid is hierbij een vanzelfsprekendheid.

HEYLIGERS architects heeft ruime ervaring met het behalen van duurzaamheid certificering, zoals o.a. LEED, GreenCalc+, BREEAM en Leesman Index en de bijbehorende trajecten.

 

Kostverlorenhof, Amstelveen
transformatie project uit 2018
Kostverlorenhof, Amstelveen - gevel

HEYLIGERS architects
Entrepotdok 164
1018 AD Amsterdam
T. +31 20 627 01 62

Nieuwekade 213-215
3511 RW Utrecht
T. +31 30 752 58 44

www.h-dp.nl
info@h-dp.nl